Νίκη Προαστ.-Αχαιός Σαρ. 1-1: Μοιρασιά στο ντέρμπι κορυφής

0

Νίκη Προαστείου και Αχαιός Σαραβαλίου έλυσαν τις διαφορές τους για 2η φορά φέτος στο πρωτάθλημα και στην επαναληπτική σύγκρουση του Προαστείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 50 βαθμούς και υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας απώλειά τους (9-1-0), ενώ ο Αχαιός Σαραβαλίου έχει μαζέψει 43 πόντους και δεν έχει χάσει από τη Νίκη, αφού στον 1ο γύρο επικράτησε με 2-1.

Ο Ζαφειρόπουλος ισοφάρισε στο 88’ το τέρμα του Νάτση, που είχε σκοράρει στο 54’, με τις δύο ομάδες να παίζουν με παίκτη λιγότερο, αφού στο 55’ αποβλήθηκαν οι Αντωνόπουλος (Νίκη) και Α.Ζ. Σωτηρόπουλος (Αχαιός).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Τσίκας): Αντωνόπουλος, Πολύδωρος, Αθανασόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Χαλκιόπουλος, Ξύδης, Διαμαντόπουλος, Μουστακόπουλος, Κόκας (78΄ Παπαναγόπουλος), Δήμας (58΄ Δημόπουλος), Νάτσης (86΄ Αμπατζής).

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Χρηστίδης): Μπαρδάκης, Α.Κ. Σωτηρόπουλος, Τσελεπής (71΄ Μυλωνάς), Ζαφειρόπουλος, Γεωργουδιός (76΄ Μαρίδης), Ντούτσος, Διαμαντόπουλος, Α.Ζ. Σωτηρόπουλος, Φραντζής, Νικολόπουλος (69΄ Μπρούλιας), Γραμματσούλιας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας, η Αχαϊκή επικράτησε με ανατροπή…
Cresta Posts Box by CP