Ν.Χρυσανθακόπουλος: «Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη έχει πλεονέκτημα»

0

Σήμερα στις 19.00 στο κλειστό της Ταραμπούρα η Ολυμπιάδα υποδέχεται την Δύμη με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2 και όποιος πάρει το ροζ φύλλο θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό των μπαράζ ανόδου την Απολλωνιάδα. Βέβαια, αν ο Γλαύκος παραμείνει στη Γ’ Εθνική θα ανέβουν και οι δύο φιναλίστ των μπαράζ, αφού δεν θα χρειαστούν αγώνες κατάταξης, για να μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον πρωταθλητή Αίολο Αγυιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η της ερχόμενης σεζόν.

Για την αποψινή σύγκρουση μίλησε στο topikonews.gr ο έμπειρος γκαρντ της Δύμης, Ντίνος Χρυσανθακόπουλος, που ηγείται της ομάδας του Φίλιππα Ροδόπουλου και στο προηγούμενο ματς ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης, όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ. Μια φάση που συζητήθηκε στα μπασκετικά στέκια για μέρες και «έπαιξε» δυνατά στα τοπικά σάιτ.

Ο σουτινγκ γκαρντ των «μπλε» τοποθετήθηκε για την έκβαση του σημερινού ντέρμπι και έκανε ένα σχόλιο για την περιβόητη φάση του ματς, όπου η Ολυμπιάδα πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Αχαγιάς και ισοφάρισε σε 2-2, με break στο break.

Τι δήλωσε για το αποψινό ματς…

«Το σημερινό ματς είναι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δώσει με την Ολυμπιάδα και θα κριθεί στην θέληση, στο πάθος και θα το κερδίσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο συγκεντρωμένη. Δίνω πιθανότητες 51% στην ομάδα και 49% στην Ολυμπιάδα.»

Τι δήλωσε για την επίμαχη φάση του προηγούμενου ματς…

«Ήταν μία άσχημη στιγμή του διαιτητή, αλλά τέτοιες φάσεις έχουν επαναληφθεί ξανά φέτος εις βάρος της Δύμης και αυτό είναι το άσχημο. Ευτυχώς που τα παιδιά της διοίκησης είναι τόσο οργανωμένα και υπάρχει βίντεο με την φάση που μου γίνεται φάουλ, γιατί κάποιοι θέλησαν να περάσουν ως σωστή την απόφαση.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Βαγγέλης Μιχάλης Στην Ελλάς του 2016 ελάχιστοι έχουν όραμα. Κάποιοι…
Cresta Posts Box by CP