Ξεκίνησε η ιστορική προετοιμασία της Α.Ε. Πάτρα 2005

0
Η νεανική Α.Ε. Πάτρα 2005 αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και αποζημιώθηκε με την άνοδο.

Αμιγώς στηριζόμενη σε δικά της παιδιά και με έναν “αρχιτέκτονα” στον πάγκο, τον φιλόδοξο και ανερχόμενο τεχνικό, Γιάννη Βογιατζή, έκανε πράγματα και θαύματα και τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου απολύτως δίκαια και με το “σπαθί” της.

Η νέα σεζόν την βρίσκει στην Α΄ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας της:

Τα κεφάλια… μέσα για τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Πάτρας 2005, οι οποίοι την προσεχή Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα στο Αθλόπολις θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στις 13 Αυγούστου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο Δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου και υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Βογιατζή που συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής Παναγιώτης Βασιλείου που παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όλων των τμημάτων. Παρά τις προτάσεις που δέχθηκε, ο νεαρός γυμναστής, αποφάσισε να συνεργαστεί γι’ άλλη μια σεζόν με την Ακαδημία της Α.Ε. Πάτρας 2005, διότι λειτουργεί με επαγγελματικότητα, μεθοδικότητα και  συνέπεια.
Η αντρική ομάδα της Α.Ε. Πάτρας 2005, έχει την χαρά να διατηρεί στις  τάξεις της έναν αξιόλογο κορμό νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν ξεκινήσει εδώ τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ παράλληλα διαθέτει κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΕΑΠ ανακοίνωσε τον ερχομό δύο αθλητών, που έχουν ξεκινήσει…
Cresta Posts Box by CP