Ξεκινούν τα πλέι οφ της Α2 ΕΣΚΑ-Η (Το pre game των δύο αναμετρήσεων)

0
Ανοίγει αύριο η αυλαία στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α2 ΕΣΚΑ-Η, όπου θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, με τα Λεχαινά να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και την απευθείας επιστροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, μετά από χρόνια.

Ο Κρόνος Πατρών με πλεονέκτημα έδρας ως 3ος θα υποδεχθεί τον 4ο Προφήτη Ηλία, με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Η Νίκη Προαστείου ως 2η θα φιλοξενήσει τον 5ο Ήφαιστο/Αχιλλέα και έχει μεγάλο πλεονέκτημα, αφού η πατρινή ομάδα υπερισχύει με 2-0.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ PRE GAME ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ:

ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ ΠΑΟΚ (Γήπεδο: Ροϊτίκων, 20:30)

Διαιτητές: Κανελλόπουλος και Μακρόπουλος

Θέση: 3ος (42 βαθμοί, 16-10)/ 4ος (42 βαθμοί, 16-10)

Τι έγινε στην κανονική διάρκεια: Κρόνος- Πρ. Ηλίας (75-66 την 4η στροφή)/ Προφήτης Ηλίας-Κρόνος (56-49 την 17η στροφή)

Οι “ηγέτες”: Τζιούβελης (308 πόντοι, 1ος σκόρερ ομάδας)/ Αναγνωστόπουλος (370 πόντοι, 1ος σκόρερ ομάδας)

Εκτίμηση: Τα 2 προηγούμενα παιχνίδια τους κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Για 2 πόντους πήρε το αβαντάζ έδρας ο Κρόνος, οπότε είναι δύσκολο να κρίνεις τον νικητή και τα πάντα μπορούν να συμβούν, αφού μιλάμε για ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά και ομοιότητες. Σίγουρα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είτε με νίκη Κρόνου, είτε με νίκη “Προφητών”.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΙΓΙΟΥ  (Γήπεδο: ΕΑΠ, 21:00)

Διαιτητές: Καμήτσος και Κοτσίρης

Θέση: 2η (47 βαθμοί, 21-5)/ 5ος (41 βαθμοί, 15-11)

Τι έγινε στην κανονική διάρκεια: Νίκη εντός με Ήφαιστο με 57-54 (24η στροφή) / ήττα εντός από την Νίκη με 76-70 (11η στροφή)

Οι “ηγέτες”: Πίκιος (504 πόντοι, 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα)/ Παπαδόπουλος (407 πόντοι, βαρόμετρο για τον Ήφαιστο)

Εκτίμηση: Η απουσία του Άγγελου Πίκιου έχει αποσυντονίσει την Νίκη, που γενικότερα έχει λύσεις στο ρόστερ της και παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη, ο Ήφαιστος έχει ως μειονέκτημα το 0-2 και δύσκολα θα κάνει την ανατροπή με 3 νίκες, παρότι δεν έχει άγχος και θα απολαύσει την παρουσία του στα πλέι οφ. Λογικά θα δούμε “1”.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
"Είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι στην Ομάδα μας επιβλήθηκε…
Cresta Posts Box by CP