“Ξεμπούκωσε” στο δεύτερο μέρος και τερμάτισε 6ος!

0
Ο ΑΠΟ Αρόης μπορεί να ανέβηκε στην Β΄ΕΠΣΑ μέσω των μπαράζ ανόδου της Γ΄, που έγιναν λίγο πριν από την σέντρα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο κατάφερε και τερμάτισε στην 6η θέση του 2ου ομίλου.

Πολύ καλή και μεθοδική δουλειά από διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, που άξιζαν και με το παραπάνω την εν λόγω επιτυχία. Τελευταία φετινή “παράσταση” εντός αγωνιστικού χώρου για τους “λύκους”, που με ανατροπή και 5 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψαν την αντίσταση του Ίκαρου Πετρωτού με 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄, όμως το σύνολο του Χρήστου Λάιου σκόραρε με τους Ραβαζούλα (51′), Γραμματσούλια (53′), 75′) και Δεπούντη (62′, 80′) και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:

(Χ.Λάιος): Μποσγανάς, Καραπαπας, Τζορακολευθεράκης (75΄Καμπέρης), Ραβαζούλας, Νταλάπας, Σύρος, Γκοτσόπουλος (46΄ Καμποσιώρας), Παπανελόπουλος, Τσαούσογλου (75΄Γεροντίδης), Γραμματσούλιας (75΄Αλεξόπουλος), Δεπούντης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τον Τριταιϊκό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα μέσα…
Cresta Posts Box by CP