Οι πρωταγωνιστές και ο coach της 15ης αγωνιστικής!

0

Πέρασε και η 15η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και σήμερα θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της 16ης στροφής, που ξεκίνησε επεισοδιακά, με την Σφήκα να μηδενίζεται (διαμαρτύρεται για τον ορισμό του ματς, αφού το Σάββατο οι περισσότεροι παίκτες της έδιναν αγώνα για το Εφηβικό πρωτάθλημα), καθότι δεν έδωσε το παρών στην Κεφαλλονιά.

Πάμε αμέσως να θυμηθούμε την πολυτιμότερη 5άδα της 15ης αγωνιστικής ημέρας και τον προπονητή αυτής, σε ένα άρθρο που έχετε “αγκαλιάσει” κάθε εβδομάδα στο topikonews.gr

ΠΛΕΙ ΜΕΪΚΕΡ: Παπαμαστοράκης (Αίαντας): Κερδίζει ριμπάουντ, ευστοχεί και στέλνει το ματς με την Κεφαλλονιά στην παράταση, με τον Αίαντα να πανηγυρίζει εν τέλει το ροζ φύλλο. Γενικότερα ο νεαρός πλέι μέικερ ήταν πολύ καλός κόντρα στους νησιώτες και του αξίζει η θέση του οργανωτή της 15ης στροφής.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Τσιακμάς (Προμηθέας 2014): Πολύ καλό πρωτάθλημα κάνει ο πρώην παίκτης των Νέων Έσπερου και κόντρα στην παλιά του ομάδα σημείωσε 16 πόντους, αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων για το αντίπαλο καλάθι και συνέβαλλε τα μέγιστα για τη νίκη.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Μπαχός (Κεφαλλονιά): “Φονιάς” από τα 6.75 ο πρώτος τριποντάκιας της κατηγορίας ήταν “ζεστός” απέναντι στον Αίαντα, αλλά οι 23 πόντοι του με 5 τρίποντες “βόμβες” δεν στάθηκαν αρκετοί, για την ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ:  Ζωγόπουλος (Ολυμπιονίκης): Το ότι ανάσανε βαθμολογικά ο Ολυμπιονίκης το οφείλει εν πολλοίς στον Ζωγόπουλο, που ήταν εξαιρετικός και προξένησε ζημιά στην ΕΑ Παραλίας με 27 πόντους και 2 τρίποντα.

ΣΕΝΤΕΡ: Σουλιώτης (Αίολος Αγυιάς): Άλλο ένα παιδί που τα πηγαίνει περίφημα στο φετινό πρωτάθλημα. Ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στο κλειστό του Αιγίου ήταν ο Κώστας Σουλιώτης, που με 19 πόντους οδήγησε τους “κυανόλευκους” σε ένα σπουδαίας σημασίας “διπλό” επί του Ήφαιστου/Αχιλλέα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σπύρος Δεράος (ΕΑΠ): Κερδίζει στο νήμα τους Τροχανά (Ολυμπιονίκη) και Δίπλαρο (Ολυμπιάδα), αφού άπαντες πέτυχαν σπουδαίες νίκες, αλλά ο νεοφερμένος τεχνικός της ΕΑΠ, με λίγες μόνο προπονήσεις έβγαλε τον καλύτερο εαυτό των παικτών του και ένα δύσκολο παιχνίδι με την φορμαρισμένη Αγυιά μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 9η νίκη του σε 15 αγώνες στη φετινή Γ'…
Cresta Posts Box by CP