Οι πρωταγωνιστές του 2ου τελικού ΝΕΟΛ-Κεφαλονιάς *Την Τετάρτη ο πρωταθλητής

0
Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αργοστολίου “Αντώνης Τρίτσης” θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Κεφαλονιά και Ληξούρι θα “πολεμήσουν” μέσα στο παρκέ για τελευταία φορά στους τελικούς και αναμένεται μάχη με σασπένς, που θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες. Το Ληξούρι επέστρεψε από το 0-2 και έφερε την σειρά σε απόλυτη ισορροπία, έχοντας πλέον την ψυχολογία στο ζενίθ. Από την άλλη, η Κεφαλονιά καλείται να αποδείξει ότι η 1η θέση στην κανονική διάρκεια και η σούπερ πορεία της δεν ήταν τυχαία, οπότε έχει ακόμα μία τελευταία ευκαιρία μέσα στο “σπίτι” της.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΤΕΣΙΝΟ 2Ο ΤΕΛΙΚΟ:

ΝΕΟΛ

Αντώνης Λιάκος: Πολύτιμη συνεισφορά με 16 πόντους και 5 τρίποντα. Ρολίστας που είναι πάντα αναγκαίος στο παιχνίδι του Ληξουρίου και χθες ήταν καθοριστικός, δίνοντας μεγάλες ανάσες.

Γιάννης Ντούλες: Τρομερός στον 1ο τελικό, τρομερός και χθες. Ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους και 2 τρίποντα και ξεχώρισε και πάλι, σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι.

Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος: Εκ των καλυτέρων στην φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η, επέστρεψε στις γνωστές του εμφανίσεις. 21 πόντοι, ενέργεια και στις 2 πλευρές του παρκέ και δύναμη τα χαρακτηριστικά που προσέδωσε χθες στον ΝΕΟΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μάκης Χατζής: Ο πατρινός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και επεμβάσεις, αλλά είναι μαχητής και φέτος κάνει εξαιρετικά πράγματα. 18 πόντους και 3 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75 τα όσα έκανε χθες, αλλά δεν στάθηκαν ικανά για το διπλό.

Κώστας Ακτύπης: Παρόμοια συγκομιδή στην επίθεση με τον συμπαίκτη του Χατζή. Για ακόμα μία φορά η απόδοσή του αποτέλεσε “βαρόμετρο”, αφού αν βρεθεί σε κακή ημέρα, ο ΑΣΚ χάνει αρκετά από την δυναμική του. Σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του, μαζί με τον Χατζή (36 από τους 77)

Κώστας Τσαπρούνης: Ο σέντερ που ανέβασε επίπεδο τον ΑΣΚ ήταν και χθες μαχητικός και προξένησε προβλήματα στην ρακέτα του Ληξουρίου. Πέτυχε 1 τρίποντο, πήρε αρκετά ριμπάουντ και έβαλε 11 πόντους, σε μία μεστή παρουσία.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

ΝΕΟΛ ( Τζουγανάτος): Αντωνάτος 8, Παπαγιάννης 1, Ντούλες 21 (2), Βεργανελάκης 11, Συνοδινός Χρ., 3, Λιάκος 16 (5), Αθανασόπουλος, Μαρούλης 4, Τρυφωνόπουλος 21.

Κεφαλονιά (Παπαδάτος): Χουλιαράς 3 (1), Μουίκης 2, Γιαννάτος 2, Βαλλιανάτος 6, Ακτύπης 18 (2), Χατζής 18 (3), Μπαχός 9 (1), Θεοδωράτος 8 (1), Αγγελάτος, Τσαπρούνης 11 (1).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δύο πολύτιμα γρανάζια στην μηχανή του Άρη Πατρών θα συνεχίσουν…
Cresta Posts Box by CP