Ολικό “λίφτινγκ” στον Ποσειδώνα Παραλίας

0

Μετά από την αποχώρηση των Κώστα και Θόδωρου Στούμπανου, Γιάννη Μπιλιάνη, Παναγιώτη Μανωλόπουλου, Αντρέα Κοντογεωργα, Χρήστου Παπαδόπουλου και Χριστόφορου Γκότση, το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Παραλίας θέλει να τους ευχαριστήσει για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα μας-παρέα- και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κάνουν.

Η νέα μπασκετική σεζόν σηματοδοτεί μία νέα προσπάθεια, μετά την επιτυχημένη παρουσία μας στην Α2 ΕΣΚΑ-Η ως νεοφώτιστη ομάδα. Στην ομάδα μας επιστρέφουν οι Νίκος Διαμαντόπουλος, Ηλίας Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Μαρκόπουλος (Σείριος) και Φώτης Ροδόπουλος (Πυρσός).

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας προχώρησε στις προσθήκες των Σοφοκλή Θεοδωρόπουλου από την ΝΕΠ και Γιώργου Σαββόπουλου από τις Ιτιές, ενώ κινείται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Μαργελλου της Ολυμπιάδας, αλλά και του Γιάννη Δημητρακόπουλου, που στο παρελθόν φορούσε την φανέλα των Ιτεών. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον ταλαντούχο παίκτη των Ελπίδων Αλέξανδρο Παραστρατίδη, αλλά και για τον Τάσο Καπαρδέλη.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα Καμίνια αν και νεοφώτιστη ομάδα στην ερχόμενη Β' ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP