Ολυμπιάδα- Δύμη: Το pre game της μεγάλης μάχης

0

Απόψε στις 20.30 στο κλειστό της Ταραμπούρα, η Ολυμπιάδα θα υποδεχθεί την Δύμη, στην πρώτη μεγάλη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου, με τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο να έχουν γράψει 1-1.

Όποιος επικρατήσει σήμερα, αυτόματα θα αποκτήσει και το πλεονέκτημα για να βρεθεί στον τελικό των μπαράζ, όπου η Απολλωνιάδα περιμένει αντίπαλο, αφού επιβλήθηκε επί του Αχαιού 47 την Κυριακή και έκανε το 3-0.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ pre game ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ:

Γήπεδο: Ταραμπούρα

Ώρα έναρξης: 20.30

Διαιτητές: Παναγιώτου και Κανελλόπουλος

Τι έκαναν στην κανονική περίοδο: 3η, 48 β., 22-4/ 4η, 45 β., 19-7

Τι κάνει εντός η Ολυμπιάδα: 13-0

Τι κάνει εκτός η Δύμη: 8-5

Επίθεση-άμυνα (Ολυμπιάδα): σκοράρει 68.3 μέσο όρο/ δέχεται 57 μέσο όρο

Επίθεση- άμυνα (Δύμη): σκοράρει 62 μέσο όρο/ δέχεται 56 μέσο όρο

ΣΧΟΛΙΟ: Η Ολυμπιάδα είχε νικήσει στην κανονική περίοδο με 81-68 και η Δύμη υπερασπίστηκε την έδρα της την περασμένη εβδομάδα (62-55) και έφερε τις νίκες στο 1-1. Οι «πορτοκαλί» είναι άτρωτοι στην έδρα τους, όμως το αποψινό ματς δεν έχει σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος. Όποιος έχει καλή ψυχολογία και δείξει πιο ψύχραιμος θα φτάσει στη νίκη. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν παίκτες με ταλέντο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στηρίζονται στους έμπειρους παίκτες τους και το συγκεκριμένο στοιχείο επιφέρει ισορροπία στην αναμέτρηση. Τα υπόλοιπα στις 20.30 live από το κλειστό της Ταραμπούρα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου θα δώσει η…
Cresta Posts Box by CP