Ολυμπιακός Πατρών: Για το βήμα παραπάνω με πολύ ταλέντο και θελκτικό μπάσκετ

0
Ο Ολυμπιακός Πατρών αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στα λημέρια του ερασιτεχνικού μπάσκετ της Αχαϊας και κοσμεί τα παρκέ της Γ1 ΕΣΚΑ-Η με την παρουσία του.

Στο φετινό ρόστερ ο μέσος όρος ηλικιακά έχει πέσει αισθητά (κάτω από 21) και η ομάδα έχει «ψηλώσει», σε σύγκριση με την σεζόν που παρήλθε. Στο έμψυχο υλικό έχουν γίνει ουκ ολίγες αλλαγές και δανεικός για άλλη μία σεζόν θα είναι ο Αλέξης Μπακαφούκας, που πέρυσι ήταν καθοριστικός και θα βοηθήσει και φέτος, ερχόμενος ως δανεικός από τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Γιάννης Μπολάνος (ΕΑΠ- 1.85- «2» και «3»), Πέτρος Γκέρτζος (Έσπερος, 1.90, «1»), Θάνος Καραλας (Νίκη Πρ., 1.90, «2» και «3»), Πάνος Ξυραφάκης (2.07, «5») και Διονύσης Δαουλάρης (1.90, «2», «3»). Επιπλέον προστέθηκαν στο ρόστερ οι πολύπειροι Κώστας Μπελλας, Κώστας Κακαφώνης και ο νεαρός Λάμπης Αποστολόπουλος.

Η ομάδα διαθέτει δικό της γυμναστήριο και αναζητά χορηγούς, που θα την στηρίξουν στο φετινό της «ταξίδι», ενώ στόχος είναι το γρήγορο και καλό μπάσκετ και μία ανάλογη πορεία με πέρυσι (είσοδος στα πλέι οφ και το κάτι παραπάνω).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν το παιχνίδι του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της…
Cresta Posts Box by CP