Ολυμπιακός Π.- Θέα 0-1: Ο Κανελλακόπουλος έδειξε παραμονή

0

Μεγάλη νίκη πέτυχε χτες στο γήπεδο των Ζαρουχλείκων η Θέα, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού Πατρών με 1-0, χάρη σε τέρμα του Κώστα Κανελλακόπουλου στο 50’ και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού αναρριχήθηκε στην 10η θέση του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, συγκατοικώντας με την Δόξα Χαλανδρίτσας στους 26 πόντους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Πατρών παρέμεινε στους 18 βαθμούς και στην τελευταία θέση και δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, δηλαδή τον υποβιβασμό. Ντεμπούτο με την Θέα πραγματοποίησε ο Άγγελος Μπανταδάκης και βοήθησε αρκετά στο χώρο του κέντρου.

Το συγκεκριμένο ματς έριξε την αυλαία στην 21η αγωνιστική της Β΄κατηγορίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Ολυμπιακός: Κατσουράνης, Μαγνησαλής, Ν.Δημόπουλος, Χ.Καρμοκόλιας, Νταφογιάννης, Κλαουδάτος, Γεράνιος, Γ.Δημόπουλος (77΄Φιλιππάτος), Τριανταφυλλόπουλος, Μαραχώρης, Δήμος (62’ Θ.Καρμοκόλιας)

Α.Ο. Θέας: Λύτρας, Σωτηρακόπουλος, Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κανελλακόπουλος, Μπανταδάκης (90’ Ταγάρας), Ράντος (46’ Μπούρδος-70’ λ.τ. Καλογερόπουλος), Μπούρδος, Καταρτζόπουλος Γ., Κασπίρης

διαφ κατσαντουλας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χτες το βράδυ έπεσε η αυλαία της 20ης στροφής της…
Cresta Posts Box by CP