Ο ΑΠΣ Πάτραι στηρίζει την αύξηση ομίλων στην Β’ ΕΠΣΑ

0

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, καθότι δεν έδωσε το παρόν στην συνέλευση της ΕΠΣΑ, η οποία αποφάσισε σε ψηφοφορία με τα σωματεία, την αύξηση των ομίλων (από 2 σε 3) για την σεζόν 2017/18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μαυροπράσινων», που τάσσεται υπέρ της απόφασης:
«Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι η σημερινή μη έγκαιρη προσέλευση στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας οφείλεται σε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους των αντιπροσώπων μας.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε την απόλυτη στήριξή μας στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και υπερψηφίζουμε τόσο τον οικονομικό όσο και το διοικητικό απολογισμό. Χαιρετίζουμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης για δημιουργία 3 ομίλων στη Β’ Κατηγορία από την περίοδο 2017-2018 και ευχόμαστε στην Ε.Π.Σ. Αχαΐας και το διοικητικό της συμβούλιο να συνεχίσουν το έργο τους για την ανάπτυξη του Αχαϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου με τη διαβεβαίωση ότι θα μας βρουν αρωγούς στις προσπάθειές αυτές.»

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο «διπλό» που τον διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την…
Cresta Posts Box by CP