Ο απόηχος και οι πρωταγωνιστές της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η

0
Ολοκληρώθηκε χθες η 1η αγωνιστική στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η και για την 1η φάση Ληξούρι, Παναχαϊκή και Απολλωνιάδα πήραν το αβαντάζ για πρόκριση στα ημιτελικά.

Πάμε να δούμε μέσω του Topikonews.gr τους πρωταγωνιστές και τα σημεία αναφοράς από τις 3 αναμετρήσεις:

ΤΟ ΜΑΤΣ: Σίγουρα το παιχνίδι του Προμηθέα 2014 με την Απολλωνιάδα ήταν εκείνο που έκλεψε την παράσταση, αφού το σύνολο του Κώστα Δελέγκου με τρομερή εμφάνιση, νίκησε με 78-59 και έκανε το break.

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος ήταν ασταμάτητος στη νίκη της Παναχαϊκής με τον Αίολο Αγυιάς (80-75), σημειώνοντας 30 πόντους και οδηγώντας ουσιαστικά την ομάδα του Αλέκου Πολυδωρόπουλου στο 2-1.

Το ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: 18 τρίποντα σημειώθηκαν στο παιχνίδι Παναχαϊκή- Αίολος Αγυιάς και οι επιθέσεις των δύο ομάδων βρέθηκαν σε καλό βράδυ. 8 τρίποντα πέτυχαν οι γηπεδούχοι και 10 οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ: Στην επίθεση της Απολλωνιάδας ήταν εξαιρετικός. Π.Μπαζίνας, Ν.Μπαζίνας, Ερμείδης, Κασπίρης και Κουρέπης πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων και συνολικά τους 70 πόντους από τους 78 της ομάδας στη νίκη με τον Προμηθέα (8 προσέθεσε ο Κυριαζής).

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Κώστας Δελέγκος ήταν άκρως διαβασμένος για το παιχνίδι με τους Νέους του Προμηθέα και “έστησε” μαεστρικά την ομάδα του στο γήπεδο της Αγυιάς. Πολύ καλή και στην επίθεση οι “μελανόλευκοι”, αλλά και σκληροτράχηλοι στην άμυνα.

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ: Το Ληξούρι. Η ευρεία νίκη επί των Νέων Έσπερου με 78-36 κατέδειξε την ποιοτική ανωτερότητα των νησιωτών, αλλά και τις περισσότερες λύσεις που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Αρκετές και οι ελλείψεις των πατρινών, που ήδη έχουν πετύχει πολλά με την φετινή πορεία τους.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ανδρέας Ανδρούτσος σε συνομιλία που είχε χθες βράδυ με…
Cresta Posts Box by CP