Ο Γιώργος δεν “έφυγε” ποτέ και ούτε πρόκειται…

0

Η χειρότερη είδηση για το 2016 όχι μόνο για το τοπικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας, αλλά γενικότερα για την πόλη μας, ήταν ο άδικος χαμός του Γιώργου Νταγιούκλα (15/5/2016), προς τιμήν του οποίου πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό τουρνουά την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Ατρόμητου Πατρών.

Τα λόγια σε τέτοιες περιστάσεις και ειδικά όταν μιλάμε για τον χαμό ενός 17χρονου παιδιού είναι περιττά. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, γιατί άλλωστε χάνεται η ουσία. Μπροστά στα όνειρα, στα νιάτα, στην ανεμελιά ενός παιδιού, που μας άφησε πρόωρα. Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες γιατί τέτοια αδικία; Γιατί ένα παλικάρι 17 ετών να γευτεί το “πικρό” ποτήρι της ζωής τόσο άδικα;

Όπως και να έχει ο Γιώργος Νταγιούκλας δεν έχει “φύγει”. Είναι εδώ. Κοντά σε όσους τον αγαπούν και κοντά στον απλό και νοήμονα άνθρωπο. Ότι και να λέμε το “κουπί” το τραβάει η οικογένειά του. Τα λόγια και η παρηγοριά δεν μπορεί να απαλλάξει τον πόνο της μητέρας του και των οικείων του. Και αν είσαι γονέας το αντιλαμβάνεσαι αμέσως, σε σχέση με κάποιον/α που δεν έχει παιδιά.

Η μητέρα του είναι μία αγωνίστρια. Στα γενέθλιά του (29 Ιουνίου του 2016) καθιέρωσε ένα πρωτότυπο δώρο για το καμάρι της. Την ημέρα κράνους. Θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στις μητέρες όλης της πόλης. Η Γλυκερία Λύτρα είναι σπουδαία. Απλά γιατί επιβιώνει με σιγή και τρομερό θάρρος και μας δίνει καθημερινά μαθήματα, όταν λέμε ότι έχουμε προβλήματα και ουσιαστικά έχουμε προβληματισμούς.

Υ.Γ. Κυρία Γλυκερία σε ευχαριστώ δημόσια, γιατί με έχεις διδάξει μέσα από την στάση σου και τον καθημερινό σου αγώνα. Με σεβασμό και ειλικρίνεια προς το πρόσωπό σου.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Μίμης Αγουρίδης βρίσκεται από πέρυσι στις τάξεις του ΠΑΟ…
Cresta Posts Box by CP