Ο Εθνικός τις ευκαιρίες, ο Απόλλων το «τρίποντο»

0

Τα γκολ: 81’ Πυρρής/ 3’ (αυτ.) Αλεξανδρόπουλος, 75’ (πεν.) Κόρδας

Ο Απόλλων Συνοικισμού κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα του Εθνικού Σαγείκων επικρατώντας με 2-1 και έτσι επανήλθε στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας αποτυχία με τον Διαγόρα. Παράλληλα, έφτασε τις 2 νίκες μακριά από το Αίγιο και 6 συνολικά στο πρωτάθλημα, διακόπτοντας το σερί των γηπεδούχων, οι οποίοι μετρούσαν 3 σερί επιτυχίες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές απουσίες, ωστόσο κατάφεραν να τις κάμψουν και παρότι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους πήραν την ουσία και έπιασαν τον Άρη Πατρών στην 6η θέση. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε στα δίχτυα της ομάδας του και ο Απόλλωνας ανέκτησε ψυχολογία και προβάδισμα. Η συνέχεια άνηκε στους «πολεμιστές». Στο 17’ ο Διακάτος έπιασε την κεφαλιά και οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό του τέρματος, αφού η μπάλα διώχθηκε πάνω στην γραμμή και η φάση είναι οριακή. Στο 29’ ο Εθνικός «φωνάζει» για πέναλτι σε επαφή του Βαρνακιώτη με τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Μπίσα αστοχεί σε τετ α τετ. Στο 40’ ο Διακάτος σημαδεύει το δοκάρι του Απόλλωνα και στο 44’ ο Αλεξανδρόπουλος δεν σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο σκηνικό. Ο Εθνικός «σφυροκοπούσε» και ο Απόλλωνας στεκόταν όρθιος. Στο 55’ ο Γκοτσούλιας σούταρε και ο Βαρνακιώτης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 73’ ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι και ο Κόρδας «σφράγισε» το «διπλό», σκοράροντας από τα 11 βήματα. Στο 88’ ο Διακάτος είχε δεύτερο δοκάρι και το μόνο που κατάφεραν οι «πολεμιστές» ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με το Νίκο Πυρρή. Παράπονα από τη διαιτησία του Κ. Ανδριανού έχουν οι γηπεδούχοι.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

EΘΝΙΚΟΣ  (Σαλαμαλίκης): Κανελλόπουλος, Πυρρής, Καρκούλιας, Β. Διακάτος, Μπεκίρης, Αυγερινός, Χρυσανθόπουλος, Σαλαμαλίκης (50΄ Κατσίνας), Γκοτσούλιας, Μπίσα, Αλεξανδρόπουλος (50΄ Λιακόπουλος)

Απόλλων Συνοικισμού (Παλαιολογόπουλος): Βαρνακιώτης, Νικολόπουλος, Μπακατσέλος, (70’ Καραγιαννάκης), Ράπας, Μάλλιος, Κ. Βλάχος, Αλευρίτης, Κόρδας, Θεοχαρόπουλος (89’ Σανδραβέλης), Κάρμας, Σέζαρ (77’ Μυλωνάς)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος Ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Λυμπέρης Στεργίδης, δέχθηκε…
Cresta Posts Box by CP