Ο Ιωνικός πήρε το “θρίλερ” από τους Πετεινούς

0

Τα πλέι οφ ανόδου της Γ1 ΕΣΚΑ-Η άνοιξαν την αυλαία τους το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση ήταν το Ιωνικός- Πετεινοί.

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε στην 2η παράταση με 75-71, με την κανονική διάρκεια να μην βγάζει νικητή (53-53), αλλά ούτε και το πρώτο έξτρα πεντάλεπτο (64-64). Τελικά, ο Κόρδας με δύο βολές στο τέλος του ματς “κλείδωσε” το ροζ φύλλο και οι “μπλε” έφτασαν τους 8 βαθμούς, με τους Πετεινούς να έχουν 7.

Σήμερα ο Ιωνικός αντιμετωπίζει την ΑΕ Προαστείου και οι Πετεινοί τον Άρη Σουδενείκων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλει οφ της Γ1 ΕΣΚΑ-Η.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κρίθης 6, Γκάβρανιτς 7, Κόρδας 16, Μπούμπαλης 15, Παπανικολόπουλος 1, Ευστρατιάδης 4 (1), Διαμαντόπουλος 16 (1), Τσάρας 1, Μιχαλόπουλος 2, Σταθόπουλος 7

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξένος 27 (4), Δημητρόπουλος 2, Π. Βουλουξής 14 (4), Σαλβαράς 9 (1), Ασπρούλιας 2, Διαμαντόπουλος 4, Στούπας 1, Λέζος 9, Συμεωνίδης 3

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αετός Ρίου με τρομερή αντεπίθεση διαρκείας από την στιγμή…
Cresta Posts Box by CP