Ο Μέγας Δικέφαλος στενα«Χ»ώρησε τον Αχαιό Σαραβαλίου

0

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κατηγορίας, ο Αχαιός Σαραβαλίου δεν μπόρεσε να υπερκεράσει τον σκόπελο του σκληροτράχηλου Μέγα Δικέφαλου και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).Ο Νίκος Τσελέπης με μακρινό σουτ νίκησε τον Έξαρχο στο 16’ και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, όμως ο Σταθόπουλος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 60’ στέρησε τη νίκη από τον Αχαιό, σκοράροντας στο 83’.

Στο 70’ αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος για χτύπημα στον Γκοτσόπουλο και στο 86’ ο Αχαιός έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Ν.Ξυπολιάς, επειδή εξύβρισε τον επόπτη. Η ομάδα του Σαραβαλίου διαμαρτύρεται για το γκολ που δέχθηκε, ισχυριζόμενη πως υπάρχει επαφή πάνω στον πορτιέρο Κώστα Μπαρδάκη στη φάση του 1-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Μέγας Δικ.: Έξαρχος, Β.Κούβελας, Καπανδρίτης, Η.Πυρρής, Κρίγκας (60’ Σταθόπουλος), Κουτσουμπελίτης, Ράφτης, Μιχαλόπουλος, Τσιχλιάς, Σουγλέρης (83’ Μπέξης), Νικολόπουλος

Αχαιός: Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος, Ν.Ξυπολιάς, Χ.Ξυπολιάς, Α.Κ. Σωτηρόπουλος, Τσελέπης, Μπρούλιας (70’ Μυλωνάς), Γραμματσούλιας, Νικολόπουλος (87’ Α.Ζ. Σωτηρόπουλος), Γκοτσόπουλος (77’ Μαρίδης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας παρέμεινε σε ανοδική τροχιά και συνέχισε με νέα…
Cresta Posts Box by CP