Ο «νόμος» του Ριόλου δίνει παραμονή

0

Τα γκολ: 21’ Αντωνόπουλος

Ο Πανμοβριακός στηρίζεται και φέτος στον παράγοντα έδρα, όπου συλλέγει πόντους και εύκολα ή δύσκολα δεν θα έχει πρόβλημα, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή και έπειτα να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στην Α΄κατηγορία.

Οι «κοκκινόμαυροι» υπέταξαν την Θύελλα Αιγίου, με γκολ του πολύπειρου Αντωνόπουλου στο 21ο λεπτό και σημείωσαν την 2η σερί επιτυχία τους σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, αφού την περασμένη εβδομάδα είχαν «λυγίσει» την αντίσταση της Ακράτας.

Η ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου που βρίσκεται στην προτελευταία θέση και μετράει 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το Αίγιο.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Μητρόπουλος, Κάτσενος, Αντωνόπουλος, Χριστόπουλος, Σπανός, Αβράμης (72’ Μπακάλης), Παπαγεωργακόπουλος (64’ Σωτηρόπουλος), Λιάκος, Αναγνωστόπουλος (82’ Αμπτουραμάνι), Παπουτσής

Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος, Δημόπουλος, Μητρόπουλος (57’ Χριστόπουλος), Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος (75’ Μακρυγιαννάκης), Καραμήτσος, Αρβανίτης, Χριστοδουλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκιαδάς (66’ Καυγάς)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
  Τα γκολ: 28’ Τσιάτο, 74’ Μούτσα/ 63’ Γκοτσόπουλος Ο…
Cresta Posts Box by CP