Ο Πετρόπουλος «καθάρισε» για την Αχαϊκή

0

Με τέρμα του Γιώργου Πετρόπουλου στο 87’ η Αχαϊκή πήρε άλλο ένα «τρίποντο» στο σακούλι της και έκανε άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο, περνώντας από το γήπεδο της Ροδιάς (1-0 τον Απόλλων Αιγίου).

Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά έμεινε στο +4 από τον Ατρόμητο Πατρών και στο +5 από τον Διαγόρα Βραχνείκων, υπερκερνώντας τις σημαντικές ελλείψεις της (Δρακόπουλος, Μαντάς, Αποσκίτης, Τσολόπουλος, Δρόσος)και υποτάσσοντας έναν αντίπαλο, που ήταν ανταγωνιστικότατος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, για να κάνει τη ζημιά.

Στο 50’ ο Καρράς είχε δοκάρι για τα «καναρίνια», ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασσική φάση με τον Κάρμα στο 30’. Τελικά, ο ηγέτης της άμυνας των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Πετρόπουλος έδωσε τη λύση και χάρισε την 16η νίκη στην ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων: Βαρνακιώτης, Μπακατσέλος (90’ Λαμπρόπουλος), Μικές, Νικολόπουλος, Βλάχος, Κάρμας, Μυλωνάς, Καρβούνης, Θεοδωρόπουλος, Μάλλιος, Κόρδας

Αχαϊκή: Πάγκαλος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σαμίκος (46’ Ηλ.Παπαδάτος), Μετζελόπουλος, Τσίμπιτσης, Βαβάτσικος, Καρράς, Αγγελόπουλος, Κωστής, Γεωργόπουλος (67΄Λιάκος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ακράτα επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και…
Cresta Posts Box by CP