Πέρασε από τα Περιβόλια με σούπερ Αργυρόπουλο και κεφαλιές!

0

Με πρωταγωνιστή τον Θύμιο Αργυρόπουλο, που “έφτιαξε” τα γκολ της Παναχαϊκής, οι “κοκκινόμαυροι” έριξαν στο καναβάτσο τον Κισσαμικό στα Περιβόλια των Χανίων με 2-1 και ετοιμάζονται με γεμάτη ψυχολογία, για το επερχόμενο ντέρμπι της Αγυιάς με τον Άρη.

Ο Αργυρόπουλος αντικατέστησε τον Γκίνο στα χαφ και ήταν το “κλειδί” της σημερινής νίκης, με τους Ντάσιο, Στεργίδη και Μωραίτη να τον ακολουθούν σε απόδοση. Στο 23΄η πατρινή ομάδα από κόρνερ του Αργυρόπουλου και δυνατή κεφαλιά του Μωραίτη άνοιξε το σκορ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 45΄από πέναλτι του Ξυδιά, με την φάση να ξεκινάει από οφσάιντ του σκόρερ και στη συνέχεια το πέναλτι να κρίνεται αμφιλεγόμενο.

Τελικά από νέο άψογο κόρνερ του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του αρχηγού Φωτάκη στο 57΄η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρέμεινε ζωντανή για την άνοδο και πλέον θα τα δώσει όλα για νίκη κόντρα στον Άρη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος (69΄Πολίμος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (89΄Μουστακόπουλος), Φουρλάνος, Στεργίδης (76’ Πολυχρόνης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Αίολο Αγυιάς βάφτηκε "κοκκινόμαυρο",…
Cresta Posts Box by CP