«Πέταξαν» τον Διαγόρα εκτός Κυπέλλου οι Νέοι Παναχαϊκής

0

Τα γκολ: 78’ Σπανός/ 8’ (πεν.) Αποστολόπουλος, 92’ Μαστραντωνάκης

Αποβολή: 5’ Βεντουρής

 

Ιστορία έγραψαν οι Νέοι της Παναχαϊκής, αφού απέκλεισαν τον ποιοτικό Διαγόρα Βραχνείκων από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας με γκολ-ποίημα του Μαστραντωνάκη στις καθυστερήσεις (2-1).

Τα πράγματα «στράβωσαν» από νωρίς για τους γηπεδούχους, με τον Βεντουρή να ανατρέπει τον Αποστολόπουλο στο 5ο λεπτό, να υποπίπτει σε πέναλτι και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια (απευθείας κόκκινη). Ο Αποστολόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και νίκησε τον Τσάκωνα, με τον Γιάννη Σπανό να φέρνει το ματς στα ίσια στο 78’.

Την τελευταία λέξη την είπε ο Μαστραντωνάκης, που με εξαιρετική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε και παραβίασε την εστία του Τσάκωνα, χαρίζοντας στους «κοκκινόμαυρους» το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Διαγόρας Βρ. (Καραπίτσος): Βεντουρής, Μπινιέρης, Καραχάλιος (10′ Τσάκωνας -τερμ.-), Λαμπρόπουλος (46′ Λαθύρης), Λαζανάς, Ανδρεόπουλος (42′ Σπανός), Τζίφας, Φωτόπουλος, Τρίγκας, Δασουράς, Μιχαηλίδης…

Παναχαϊκή Νέοι(Κοντογιάννης): Καπουταγλής, Βλάχος, Καφεντζής, Ρίλντι, Πυρρής, Χριστόπουλος, Γιάχο (58′ Λαζανάς), Αποστολόπουλος (68′ Β. Παναγιωτόπουλος), Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μ. Παναγιωτόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χωρίς βαθμολογικές ανακατατάξεις και μακριά από τις εκπλήξεις κινήθηκε η…
Cresta Posts Box by CP