Πήγασος Μπεγ.-Απόλλων Συνοικ. 3-0: Πολύτιμο «τρίποντο» για τους «βυσσινί»

0

Σπουδαίο «τρίποντο» πανηγύρισε χτες το απόγευμα ο Πήγασος Μπεγουλακίου, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Συνοικισμού με 3-0 και έτσι έφτασε τους 24 βαθμούς, βάζοντας από κάτω τους Αιγιώτες, που επίσης θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ντινόπουλος (10’), Βαγιώτης (50’) και Μπαλάσης (63’). Η επόμενη αγωνιστική είναι κομβική για αμφότερους, αφού ο μεν Πήγασος αγωνίζεται στα Ζαρουχλέικα με την Αναγέννηση Πατρών και ο Απόλλωνας υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθόπυργου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πήγασος (Πλέγας): Τρίγκας, Τεμπονέρας, Φωλιάς, Χρονόπουλος, Ανδριόπουλος, Ντινόπουλος, Παπαδόπουλος (59’ Κυριακόπουλος), Σωτηρόπουλος (75’ Μαντζουράκης), Μπαλάσης, Αθανασόπουλος (73’ Καραβούλιας), Βαγιώτης

Απόλλων Συν. (Παλαιολογόπουλος): Βαρνακιώτης, Τρακαδάς, Κ.Βλάχος, Αλευρίτης (80’ Παπαβραμόπουλος), Κόρδας, Μυλωνάς, Ν.Βλάχος, Μαυρομάτης (70’ Μπακρόζης), Θεοδωρόπουλος, Μπακατσέλος, Θεοχαρόπουλος (81’ Σπηλιωτακόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εύκολο απόγευμα είχε ο Διαγόρας Βραχνείκων για την 22η στροφή…
Cresta Posts Box by CP