Πήγασος Μπεγ.-Ατρόμητος Π. 0-1: Ο Μανθόπουλος τον έφερε σε απόσταση βολής από την κορυφή

0

Το γκολ: 33’ Μανθόπουλος

Η ξέφρενη πορεία του φετινού Ατρόμητου Πατρών δεν έχει σταματημό και η ομάδα του Σάκη Πεφάνη, έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για 2η διαδοχική φορά, πέτυχε την 13η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα (1-0 τον Πήγασο) και σε συνδυασμό με την ήττα της Αχαϊκής πλησίασε στο -1 από την κορυφή.

Ο Μανθόπουλος, που ήταν ο κορυφαίος στο ματς του Κυπέλλου με τον Εθνικό Σαγείκων, σκόραρε για 2η σερί φορά, με κεφαλιά από στημένη φάση (κόρνερ Τσάλτα) και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα.

Επίσης, οι «πορτοκαλί» είχαν 3 δοκάρια (Μούτσα, Μανθόπουλος, Τσάλτας) και ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, φτάνοντας στην πολυπόθητη νίκη. Στον αντίποδα, ο Πήγασος υπέστη την 2η διαδοχική αποτυχία και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού, με το επερχόμενο ματς με την Δόξα Παραλίας εκτός έδρας να παίρνει τον χαρακτήρα του «τελικού».

Οι συνθέσεις..

Πήγασος (Πλέγας): Τρίγκας, Χρονόπουλος, Ανδριόπουλος, Ντινόπουλος, Φωλιάς, Τεμπονέρας, Καραβούλιας (84’ Μαντζουράκης), Αθανασόπουλος, Σταυρόπουλος (77’ Κωστόπουλος), Κυριακόπουλος (46’ Μπαλάσης), Φωτόπουλος

Ατρόμητος (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ρουγκάλας, Ζήσι, Μανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Κωνστάντιος, Τσάλτας (77’ Γρουζής), Αναγνώστου (73’ Μπελεζάκης), Τσιάτο (86’ Γκότσης), Μούτσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή…
Cresta Posts Box by CP