Πήγασος-Πανμοβριακός 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα στο τέλος

0

Πήγασος Μπεγουλακίου και Πανμοβριακός Ριόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και τα πάντα έγιναν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Στο 75’ ο Ντίνος Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και πέντε λεπτά αργότερα, ο Φωτόπουλος νικήθηκε από τον Ζήγκο, αστοχώντας από την «άσπρη βούλα». Παρόλα αυτά, οι «βυσσινί» έμειναν όρθιοι με τον Σωτηρόπουλο, που σκόραρε στο 86’ και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του Μπεγουλακίου. Στις καθυστερήσεις ο Ανδριόπουλος αστόχησε προ κενής εστίας και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο Πήγασος αγωνίζεται την Τετάρτη σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Δόξα Παραλίας εκτός έδρας και ο Πανμοβριακός υποδέχεται το Σάββατο την Αναγέννηση Πατρών.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πήγασος (Πλέγας): Τρίγκας, Χρονόπουλος, Τεμπονέρας, Ανδριόπουλος, Φωλιάς, Αθανασόπουλος, Ντινόπουλος, Φωτόπουλος (82’ Σταυρόπουλος), Μπαλάσης (61’ Παπαδόπουλος), Σωτηρόπουλος, Βαγιώτης

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Μητρόπουλος (33’ Σπυρόπουλος), Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος (87’ Νιφορόπουλος), Μπακάλης (80’ Κουλούρης), Αβράμης, Χριστόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα του Ποσειδώνα Παραλίας φιλοξενείται στο «Αέθλειον» (σήμερα, 18.00)…
Cresta Posts Box by CP