Παλικαρίσιο “διπλό” για τον Ατρόμητο Πατρών

0

Στην δεύτερη έδρα της Δόξας Παραλίας (Βραχνέικα) και όχι στην φυσική έδρα της, ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και έμεινε σε κοντινή απόσταση από την κορυφή.

Στο 21′ ο Τσάλτας άνοιξε το σκορ και στο 59′ ο Καταρτζόπουλος έφερε το ματς στα ίσια. Τη λύση έδωσε ο Μούτσα, που βρήκε δίχτυα στο 70′ και χάρισε τους τρεις πόντους στην ομάδα του Σάκη Πεφάνη.

Ο Ατρόμητος έφτασε τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα όλες έχουν επιτευχθεί εκτός έδρας, καθότι στα Ζαρουχλέικα οι “πορτοκαλί” μετρούν 0-2-2. Για την Δόξα η χτεσινή ήττα αποτέλεσε το 3ο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ (Θ.Λαμπρόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Δημακόπουλος (68΄ Παπαδημητρίου), Λαζανάς, Καραπατάκης, Οικονομόπουλος, Βουτσινάς,  Σπανός (50΄ Παναγιωτόπουλος), Στουπάκης, Καταρτζόπουλος, Σταυριανόπουλος, Ντεμάι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ.Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μολφέτας, Ζήσι, Μανθόπουλος, Ασημακόπουλος, Παπαγεωργίου, Λεγάτος, Ρουγκάλας, Χριστόπουλος (46′ λ.τ. Μούζος-77′ Τριανταφυλλόπουλος), Τσάλτας (86′ Πόγκας), Μούτσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανμοβριακός Ριόλου με στήριγμα την έδρα του και τη…
Cresta Posts Box by CP