Παναχαϊκός-Αστέρας Τσουκαλείκων 1-1: «Χ»αμογέλασαν μόνο οι φιλοξενούμενοι

0

Ο Παναχαϊκός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ζημιάρη Αστέρα Τσουκαλείκων και «κόλλησε» στο 1-1, με αποτέλεσμα να μείνει στο -7 από το 2ο Λιμνοχώρι, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος, όσον αφορά στην άνοδο, την οποία βάσει ρόστερ μπορεί να διεκδικήσει. Στον αντίποδα, ο Αστέρας απέσπασε “χρυσό” βαθμό, που ενδέχεται να παίξει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια που καταβάλλει, για να ανανεώσει την παρουσία του στην επόμενη Β΄κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν θεαματικό, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο δεν ανέδειξε νικητή. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 33’ με τον «συνήθη ύποπτο», Ερβίν Κότσα και ο Κολαίτης έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή, στην πιο κλασσική φάση του Παναχαϊκού στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 66΄αποβλήθηκε ο Πίττακας και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ζόρικα για τους γηπεδούχους, που δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 76’ με τον Τάσο Λαζανά. Στο 84’ ο Αθανασόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Δαλαβούρα. Αξίζει να σημειωθεί, η επιστροφή του Χρήστου Ζησιμόπουλου, που μπήκε στο 83’ στην θέση του Πάντο, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μέρμηγκα και του 2ου επόπτη Θεοφανόπουλου έχει ο Παναχαϊκός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Παναχαϊκός (Δασκαλάκης): Κολαίτης, Μπάτραλης, Μάρκου, Λαζανάς, Νταφογιάννης, Πίττακας, Σπυρόπουλος (68’ Σταματόπουλος), Παπαδιονυσίου, Κολλάρος, Αθανασόπουλος, Μίντζας

Αστέρας Τσουκ. (Σφυρής): Δαλαβούρας, Κολαίτης, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Γραβάνης, Τζώλλας, Κανελλόπουλος (70’Τζάφα), Κότσα, Γ.Σολωμός (70’ Παρασκευάς), Πάντο (83’ Ζησιμόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άλλη μία νίκη σημείωσε ο Αχαιός Σαραβαλίου, που δεν δυσκολεύτηκε…
Cresta Posts Box by CP