Πανιώνιος/Αχιλλέας-Πολύτεκνος 3-0: Πλησίασε απειλητικά τον Αχαιό και «βλέπει» άνοδο

0

Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Πολύτεκνου με 3-0 και έτσι μείωσε στους 3 βαθμούς από την 2η θέση, όπου έχει εδραιωθεί ο Αχαιός Σαραβαλίου και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που διατηρεί για άνοδο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αγωνιστικά από την ομάδα του Μπάμπη Παπαγιάννη, που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και έτσι έφτασαν σχετικά εύκολα στην 14η νίκη τους σε 20 αναμετρήσεις. Ο Βλαχάκης άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 33’ και στην επανάληψη οι Σαχίνι (77’) και Δεπούντης (87’) «καθάρισαν την μπουγάδα» για το σύνολο του Αλέκου Ψαλτάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανιώνιος (Ψαλτάκης): Δίπλας, Παναγιώτου, Δημητρόπουλος, Σουβαλιώτης, Μπαρδούτσος, Ευαγγέλου, Βλαχάκης, Βετούλας (67’ Σαχίνι), Μάγκος, Δεπούντης, Γιαννόπουλος (80’ Γεωργίου)

Πολύτεκνος (Παπαγιάννης): Λάγιος, Κάππας, Μπάδας, Κατριβέσης, Βλαχάκης, Ράπτης, Ξυπολιάς, Κατσανάκης (72’ Μπαλασκέρης), Αγγ. Μαρτζάκλης, Καλύβας (55’ Πολυζωγόπουλος), Γ.Ξυπολιάς

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νίκη Προαστείου και Αχαιός Σαραβαλίου έλυσαν τις διαφορές τους για…
Cresta Posts Box by CP