Πανιώνιος/Αχ.-Αχαιός Σαρ. 0-0: «Χ»άρηκε μόνο ο Αχαιός

0

Χωρίς σκορ και συνεπώς νικητή έληξε το εξ’ αναβολής ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας, που έριξε ουσιαστικά την αυλαία στην 19η στροφή της τρέχουσας σεζόν.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ευνοεί περισσότερο τον Αχαιό Σαραβαλίου, αφού διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, κρατώντας στο -4 τον 3ο Δαβουρλή και στο -5 τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, θέτοντας έτσι γερές βάσεις, προκειμένου να επιστρέψει στην Α΄κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ελέω του δυνατού αέρα. Ο Βετούλας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αφού το φάουλ που εκτέλεσε στο 63’ τράνταξε το δοκάρι του Μπαρδάκη, ενώ για τον Αχαιό κλασσική ευκαιρία έχασε ο Γραμματσούλιας στο 33’, αφού το διαγώνιο σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανιώνιος (Ψαλτάκης): Δίπλας, Παναγιώτου, Μάγκος (66’ Μπαρλής), Παναγιωτόπουλος, Βλαχάκης, Ανδριέλος, Δημητρόπουλος, Βετούλας, Λάππας (33’ Σαχίνι), Δεπούντης, Γιαννόπουλος (74’ Ευαγγέλου)

Αχαιός (Χρηστίδης): Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος (80’ Ντεντόπουλος), Τσελέπης, Ξυπολιάς, Ζαφειρόπουλος, Ντούτσος, Γραμματσούλιας, Σωτηρόπουλος Α.Π., Μαρίδης (72’ Νικολόπουλος), Φραντζής, Σωτηρόπουλος Α.Κ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου κατέκτησε τον φετινό τίτλο στο θεσμό…
Cresta Posts Box by CP