Πανμοβριακός- Αναγέννηση Πατ. 1-0: Πάντα επιβάλλεται στην έδρα του

2

Άλλη μία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Πανμοβριακός, που έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Πατρών με 1-0 και κατέβαλλε την 9η συνολικά επιτυχία του και την 8η μέσα στον Ριόλο, όπου παρουσιάζεται ανταγωνιστικότατος και δύσκολα τον «λυγίζει» οποιοδήποτε αντίπαλος.

Τη λύση για την ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου την έδωσε ο Θανάσης Παπουτσής, που παραβίασε την εστία του Σπυρόπουλου στο 40’, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου. Για την Αναγέννηση Πατρών η επόμενη εντός έδρας μάχη με τον Πήγασο θεωρείται «τελικός», καθότι όποιος καταφέρει να πάρει τη νίκη θα πλησιάσει προς την σωτηρία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Αγγελόπουλος, Μητρόπουλος, Σπανός, Λιάκος, Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος (74’ Αναγνωστόπουλος), Παπουτσής (81’ Μπακάλης), Χριστόπουλος (63’ Αβράμης), Γραμματικόπουλος

Αναγέννηση Π. (Λέσσης): Σπυρόπουλος, Κουτούλας, Παναγόπουλος (77’ Μπαλαλάς), Ζαφείρας, Αδαμόπουλος, Φραγκουλάκης (59’ Σ.Χριστόπουλος), Τζελέπης, Γασπαρινάτος, Τσίφας, Κούκης, Διαμαντόπουλος (53’ Δ.Χριστόπουλος)

Share.

2 Σχόλια

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από την απώλεια του Κυπέλλου και την ήττα στο…
Cresta Posts Box by CP