Πανμοβριακός- Αχαϊκή 1-0: Ο Πανμοβριακός έκανε άνω κάτω την κορυφή

0

Την 12η νίκη του σε 26 αγώνες στην φετινή Α΄ κατηγορία πανηγύρισε ο Πανμοβριακός, που υπέταξε στην καυτή έδρα του την αντίσταση της Αχαϊκής με 1-0 και ανάγκασε τα «καναρίνια» σε μία οδυνηρή αποτυχία, που αφενός προξένησε την παραίτηση του Φίλιππου Σχοινά από τον πάγκο και αφετέρου επέτρεψε στον Ατρόμητο Πατρών να πλησιάσει στον πόντο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παπουτσής έδωσε το «τρίποντο» από την «άσπρη βούλα», σκοράροντας στο 33’ και ο Πανμοβριακός εδραιώθηκε στην 5άδα της βαθμολογίας. Η Αχαϊκή δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο στο 67’, αφού ο Αγγελόπουλος κέρδισε την αποβολή του Αντωνόπουλου, αλλά ο Αποσκίτης αστόχησε στο πέναλτι (απέκρουσε ο Ζήγκος). Στις καθυστερήσεις έμεινε με παίκτη λιγότερο και η Αχαϊκή, αφού αποβλήθηκε ο Πετρόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Μητρόπουλος, Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Λιάκος, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος (85’ Κάτσενος), Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος (55’ Αβράμης), Παπουτσής (78’ Μπακάλης)

Αχαϊκή (Σχοινάς): Δρακόπουλος, Δενδρινός, Πετρόπουλος, Κωστής, Στεφανόπουλος (55’ Ντάζος), Μαντάς, Λιάκος (46’ Αποσκίτης), Τσίμπιτσης, Βαβάτσικος, Καρράς (71’ Γεωργόπουλος), Αγγελόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με το Νίκο Σωτηρόπουλο σε σπουδαία μέρα (πέτυχε όλα τα…
Cresta Posts Box by CP