Πανμοβριακός-Διαγόρας Βραχνείκων: Έμεινε όρθιος με Αναγνώστου

0

Στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Πανμοβριακός Ριόλου και Διαγόρας Βραχνείκων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε ένα συγκλονιστικό ματς, παρότι η συνεχής βροχόπτωση είχε “βαρύνει” τον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί στο πρώτο μέρος και με “δράστες” τους Παπουτσή (24′) και Αντωνόπουλο (27′) προηγήθηκαν με 2-0. Στο 43′ ο Σπανός μείωσε σε καίριο σημείο για τον Διαγόρα και στο 92′ ο Νάσος Αναγνώστου “λύτρωσε” το σύνολο του Θόδωρου Πατρώνη με κεφαλιά, διατηρώντας τους “μωβ” στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από τους διώκτες τους.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος-Πετρόπουλος): Ζήγκος, Αντ.Λιάκος (65’ Σπανός), Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Γ. Λιάκος (60’ Κάτσενος), Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης (94’ Μητρόπουλος), Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. (Θ. Πατρώνης): Γιάνναρης, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Κανελλόπουλος, Δασουράς (55’ Αναγνώστου), Τρίγκας, Μιχαηλίδης, Λεγάτος, Σπανός, Μαντάς (72’ Λαμπρόπουλος), Αποσκίτης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τεράστια ψυχικά αποθέματα και περίσσιο πάθος ο Πήγασος Μπεγουλακίου…
Cresta Posts Box by CP