Πανμοβριακός-Δόξα Παρ. 2-1: Δεν χάνει ούτε με αίτηση στον Ριόλο

0

Την 6η εντός έδρας νίκη του και 7η συνολικά στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανμοβριακός Ριόλου κόντρα στην σκληροτράχηλη Δόξα Παραλίας με 2-1 και απέδειξε πως μέσα στο Ριόλο δεν παραδίνεται σε κανέναν αντίπαλο, έχοντας μαζέψει 20 πόντους από τους 27, που τον έχουν φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’, έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου και αυτογκόλ του Μεσσήνη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα (17’), χάρη στον Ασλανίδη, που παραβίασε την εστία του Ζήγκου. Ωστόσο, ο κορυφαίος της συνάντησης Χριστόπουλος, «χτύπησε» στο 36’ και με κεφαλιά, έπειτα από απόκρουση του Χοίρα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Δόξα προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε, με την τελευταία αξιόλογη φάση να ανήκει στους «κοκκινόμαυρους» (δοκάρι στο 80’ ο Χριστόπουλος).

Οι συνθέσεις..

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Μητρόπουλος, Κάτσενος, Αντωνόπουλος, Σπανός (46′ Μπακάλης), Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος (85′ Κουλούρης), Παπουτσής, Χριστόπουλος, Αβράμης (70′ Νικολόπουλος)

Δόξα Παρ. (Δεργούτης): Χοίρας, Γεωργικόπουλος, Παλαιογιάννης, Οικονομόπουλος, Λαζανάς, Μεσσήνης, Παπαδημητρίου, Τσάλαφος, Σταυριανόπουλος (77’ Καραπατάκης), Ασλανίδης (70’ Δημακόπουλος), Σπανός

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Θύελλα Αιγίου πραγματοποίησε την έκπληξη της 19ης στροφής της…
Cresta Posts Box by CP