Παρατάξεις ΕΠΣΑ: Σταματήστε τις έριδες!

0

Κουραστικό έχει καταντήσει το θέαμα που προσφέρουν οι δύο αντίπαλες παρατάξεις της ΕΠΣ Αχαϊας. Από τη μία η διοικούσα του Άγγελου Δανιήλ και από την άλλη η αντιπολιτευόμενη του Δημήτρη Μπαλαφούτη.

Αλεπάλληλες ανακοινώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που δεν οδηγούν πουθενά και προκαλούν αδιαφορία και εκνευρισμό στις ομάδες, που περιμένουν πράξεις και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Η παράταξη του Δημήτρη Μπαλαφούτη έχει επιδείξει έργο και παράλληλα έχει κάνει τα λάθη της και πλέον το ίδιο καλείται να κάνει και η αντίστοιχη του Άγγελου Δανιήλ, ειδικά από τον προσεχή Αύγουστο, που ξεκινούν τα νέα πρωταθλήματα, για να κριθεί στο τέλος της θητείας της.

Φτάνουν πια οι ανακοινώσεις και οι κατηγορίες με τον έναν να πετάει το “μπαλάκι” του χλευασμού και της κριτικής στον άλλον. Έργα, πράξεις και εδώ θα είμαστε όταν χρειαστεί να γράψουμε για τα θετικά και τα αρνητικά της προεδρεύουσας παράταξης, αλλά και την στάση της αντιπολίτευσης.

Άρθρο του Γιάννη Γεωργακόπουλου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παμβουπρασιακος σχεδιάζει την ομάδα της νέας χρονιάς για την…
Cresta Posts Box by CP