Πείρος Ισώματος- Αχαιός Σαραβ. 1-5: “Καθάρισε” στην επανάληψη με Μπαζάρογλου

0
Ο Αχαιός Σαραβαλίου ξεκίνησε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, με τον Πείρο Ισώματος να είναι ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο (1-1).

Μάλιστα το σύνολο του Νίκου Λαγογιάννη προηγήθηκε στο 28΄ με τον Βέσση, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44΄με τον Νικολόπουλο. Μετά την ανάπαυλα οι παίκτες του Σοφοκλή Παναγόπουλο, χάρη στον επιθετικό οίστρο του Γιάννη Μπαζάρογλου, που πέτυχε χατ τρικ (48΄, 53΄, 62΄), με τον Α.Ζ. Σωτηρόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90′.

Οι συνθέσεις:

Πείρος (Λαγογιάννης): Ανδρουτσόπουλος Θ., Γιαννόπουλος, Ανδρουτσόπουλος Ν.,(60′ Παπανδρέου Γ.) Λαμπρόπουλος, Βανταράκης, Αθανασίου, Παπαδιονυσίου, Παπανδρέου Κ., Βέσσης, (80′ Μπουρδούσης), Μπουρης (75′ Παπαδιονυσιου Άγγ.), Κασπίρης

Αχαιός (Παναγόπουλος): Μπαμπέκος, Σακελλαρίου, Μαρίδης (46΄Σκλαβούνος), Α.Σωτηρόπουλος, Ν.Σωτηρόπουλος, Π.Θεοδωρόπουλος (82΄Μ.Σωτηρόπουλος), Θ.Θεοδωρόπουλος (60′ Μικελάτος), Α.Ζ.Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (72′ Μπίστιχας), Χαϊκάλης, Μπαζάρογλου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο νέος προπονητής της Δόξας Ελαιώνα, Μιχάλης Τρίψας, έκανε καλό…
Cresta Posts Box by CP