«Περίπατος» στα Ζαρουχλέικα για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

0

Τα γκολ: 29’ Μπερτσιάς, 35’ Ν. Γραμματικόπουλος, 61’ Γ. Γραμματικόπουλος, 67’, 73’ Παπαχριστόπουλος

Δοκάρι: 47’ Ν. Γραμματικόπουλος

 

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, περνώντας με τρόπο «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» από το γήπεδο των Ζαρουχλείκων, καθώς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Πατρών με 5-0.

Η Αναγέννηση έμεινε για 7ο σερί ματς μακριά από τα θετικά αποτελέσματα και συνεχίζει να βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.  Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη απέδειξε την ποιοτική της ανωτερότητα και έφτασε άνετα στο «τρίποντο». Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος, που σκόραρε 2 γκολ και «σέρβιρε» άλλο ένα.

Οι περσινοί πρωταθλητές υποδέχονται τον Διαγόρα Βραχνείκων το ερχόμενο Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης στροφής και η Αναγέννηση Πατρών έχει δύσκολο έργο με την Αχαϊκή εκτός έδρας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γεωργιτσόπουλος): Σπυρόπουλος, Σ. Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (84’ Διαμαντόπουλος), Μπακόπουλος, Βασιλόπουλος (52’ Δ. Χριστόπουλος), Γασπαρινάτος, Τζελέπης, Καράγιωργας (78’ Βάρδας), Μπαλαλάς, Τσίφας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Ζαφειρόπουλος (55’ Μπίρης), Καραχάλιος, Ασκούνης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Πατάπης, Παρίσης (65’ Κατσιούρας), Καρβούνης, Γραμματικόπουλος Ν. (55’ Κασιώνης), Γραμματικόπουλος Γ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα γκολ: 3’, 11’, 38’ Σπανός, 15’ Λαθύρης, 90’ Λαζανάς/…
Cresta Posts Box by CP