Ποσειδών Παραλίας- Κρόνος Πατρών 59-68 *Δηλώσεις Σάκη Παστού

0

Την 6η του νίκη σε 7 αγωνιστικές στην τρέχουσα Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία σημείωσε ο Κρόνος Πατρών κόντρα στον Ποσειδώνα Παραλίας με 68-59.

Η ομάδα του Νίκου Πετούση έβαλε δύσκολα στην αντίστοιχη του Σάκη Παστού και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Κρόνο να παίζει καταπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου δέχθηκε μόλις 9 πόντους και με ορθολογικές επιλογές στην επίθεση πήρε δίκαια το ροζ φύλλο.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 36-39, 50-55, 59-68

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Πετούσης): Θεοδωρόπουλος 19, Ζαφείρης 4, Σαββόπουλος 5(1), Μαρκόπουλος, Ροδόπουλος, Βογιατζής 6, Μάλλιαρης 6, Προβιζιονάτος 11, Κανελλόπουλος, Μάργελλος 8.

ΚΡΟΝΟΣ (Σάκης Παστός): Σταθόπουλος 8(1), Τόλιας, Στρέκλας, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπαλης 8(2), Ηλιόπουλος 3, Μπαλτιμάς, Τζιουβελης 17(2), Κορτέσης 12, Τσαγκρώνης 13

Τι δήλωσε ο Σάκης Παστός με την λήξη της αναμέτρησης:

«Καταφέραμε μια νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που βρίσκει τα βήματα του και θα κάνει ζημιές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και κάθε αντίπαλος έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΑΕ Λεχαινών ήταν πραγματικός οδοστρωτήρας κόντρα στον Παναχαϊκό, αφού…
Cresta Posts Box by CP