Πρόκριση της Παναχαϊκής με Ιωνικό

0
Η Παναχαϊκή επικράτησε πριν από λίγο στην έδρα του Ιωνικου με 2-1 και πήρε την πρόκριση για την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κοκκινομαυροι ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μωραΐτη στο 17, ενώ ο Ιωνικός έφερε το ματς στα ίσια στο 40.

Εν τέλει η πατρινη ομάδα πέρασε αλώβητη από την Νεάπολη, χάρη σε τέρμα του Κυνηγοπουλου στο 77′. Ο Φουρλανος έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ αγωνίστηκαν με τον Ιωνικό και οι Πατρινοι Γκοτσουλιας και Σμυρλης.

Ιωνικός (Δ. Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65΄Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Γκούφας, Φουρλάνος, Τιεντσέου, Ιωάννου, Μάναλης (80΄ Σμυρλής), Παπουτσογιαννόπουλος.

Παναχαϊκή (Ζ. Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Πατρώνης (46΄ Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81΄ Ιντζόγλου), Μωραίτης (89΄ Αντωνακόπουλος).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ρόμα στο 95΄έφυγε με νίκη από την Μπολόνια και…
Cresta Posts Box by CP