Π.Σκόνδρας: “Το ματς με την Ζάκυνθο θέλει προσοχή”

0
Ο Αίολος Αγυιάς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, κλείνοντας τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος με 11 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Ο Παναγιώτης Σκόνδρας έκανε δηλώσεις για τη μέχρι τώρα πορεία του Αίολου Αγυιάς, για την πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, αλλά και για την Κυριακάτικη (2.30μ.μ.) αναμέτρηση με την ΑΓΕ Ζακύνθου στον πολυχώρο «Three Action» στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του έμπειρου σέντερ έχουν ως εξής:

– «Το ντέρμπι με τον Ηφαιστο/Αχιλλέα κρίθηκε στα πολλά ριμπάουντ που πήραμε, αλλά και στην συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη».

– «Κλείσαμε τον α΄ γύρο της Α1 ΕΣΚΑ-Η με θετικό πρόσημο, καθώς έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες, με τις οποίες μπορεί να συναντηθούμε στα πλέι-οφ. Απομένει ένας ακόμη γύρος, οπότε θα πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση».

– «Το παιχνίδι με την ΑΓΕ Ζακύνθου θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Μπορεί να έχουμε κερδίσει τους αντιπάλους μας στην πρεμιέρα, όμως από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, οπότε η αναμέτρηση χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση εκ μέρους μας».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάννης Φραγκοπαναγιωτης υπέβαλλε παραίτηση μετά την χθεσινή ήττα της…
Cresta Posts Box by CP