Σήμερα η κλήρωση για Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η!

0
Απόψε και με τοποθεσία το ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου στον Καστελλόκαμπο θα τελεστεί η διαδικασία της κλήρωσης για τις ομάδες της Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η, που θα μάθουν το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν 2019/2020.

Πρώτα (18:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ-Η και στην κληρωτίδα μπαίνουν οι Αίολος Αγυιάς, Έσπερος ΑΟΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, ΕΑΠ, Αραχωβίτικα, Ολυμπιάδα, Ολυμπιονίκης, Σφήκα Αμαλιάδας, Γαλήνη, Ζάκυνθος, Ήφαιστος/Αχιλλέας, Απολλωνιάδα, Προμηθέας 2014 και Παναχαϊκός. Το πρωτάθλημα και φέτος θα περιλαμβάνει 14 ομάδες.

Στις 19:00 σειρά θα πάρει η Α2 ΕΣΚΑ-Η, που φέτος θα διεξαχθεί με 13 ομάδες, οπότε κάθε αγωνιστική θα υφίσταται ρεπό για κάποια ομάδα από τις συμμετέχουσες. Στην κληρωτίδα θα μπουν Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ, Νίκη Προαστίου, Κρήνη ΄97, Πανωλενειακός, ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, Κρόνος Πατρών, Αστέρια Αχαΐας, Πήγασος Μπεγουλακίου, Σκαγιοπούλειο, Αιγέας Γαστούνης, Α.Ε. Αγυιάς, ΝΕΠ και Ε.Α. Παραλίας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ έχουμε την τρέχουσα εβδομάδα, αφού…
Cresta Posts Box by CP