ΣΕΠΑ: Ανακοίνωση για το Σούπερ Καπ και τον Ερασιτέχνη Τραυματία Ποδοσφαιριστή

0
Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό Σούπερ Καπ, που έχει οριστεί για το προσεχές Σάββατο ανάμεσα σε Πανμοβριακό και Διαγόρα Βραχνείκων.

Ως γνωστόν τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν σε λογαριασμό του ΣΕΠΑ και θα προσφερθούν για τον Ερασιτέχνη Τραυματία Ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Ε.Π.Α.:

«Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17.00 στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» της Θύελλας Πατρών, θα διεξαχθεί ο φετινός αγώνας Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Αχαΐας Πανμοβριακού Ριόλου και του κυπελλούχου Αχαΐας Διαγόρα Βραχνεϊκων.

Η είσοδος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα είναι στα 5 ευρώ και τα έσοδα θα πάνε προς ενίσχυση των τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών και σε λογαριασμό που καλείται πλέον να ανοίξει ο Σ.Ε.Π.Α.,  αφού σύμφωνα με την φετινή προκήρυξη και μετά τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε ως Σύνδεσμος, επιστρέφουν τα χρήματα εκεί που ανήκουν, στον ερασιτέχνη τραυματία ποδοσφαιριστή.

Ο Σ.Ε.Π.Α. κάνει κάλεσμα προς όλους για στήριξη του αγώνα και ελπίζει στην δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ SUPER CUP – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της…
Cresta Posts Box by CP