Σε φόρμα η Ρόζενμποργκ απειλεί την ΜΠΑΤΕ (2αδα)

0

Με 2 στα 3 συνεχίσαμε χθες, αφού η Πλζεν δεν επιβεβαίωσε το αμφίσκορο στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, επικρατώντας δίκαια με 4-0. Πάμε στα σημερινά και πάλι φυσικά με Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχω εντοπίσει δυάδα με γνώμονα την μάχη της Ρόζενμποργκ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ.


Ρόζενμποργκ– ΜΠΑΤΕ

Το πρώτο παιχνίδι στην Λευκορωσία το πήρε η ΜΠΑΤΕ με 2-1, αλλά σε γενικές γραμμές η Ρόζενμποργκ έπαιξε καλύτερα και αν ήταν πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια μπορούσε και άλλο γκολ.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταθείς αμυντικά και αυτό είναι το φετινό τους μειονέκτημα, αφού επιθετικά βγάζουν φάσεις και θεωρούνται επικίνδυνοι. Οι φιλοξενούμενοι οδεύουν από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, πλησιάζουν με αξιώσεις τις πρώτες θέσεις και πήραν ψυχολογία με το εκτός έδρας γκολ, παρότι ηττήθηκαν στο τέλος.

Θα αποφύγω τον άσσο, γιατί στο 1.70 είναι μικρός. Η ΜΠΑΤΕ χωλαίνει, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία σε προκριματικούς γύρους και δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα στο Τρόντχαϊμ. Αξίζει το καλοπληρωμένο οβερ, σε ματς που θεωρώ ότι ξεκινάει από το 1-1 και βλέπουμε.


ΑΪΚ-Μάριμπορ

Οι Σουηδοί σκόραραν στο Μάριμπορ και παρότι η Μάριμπορ ανταποκρίθηκε στην ψυχρολουσία, γύρισε το ματς τούμπα και το πήρε με 2-1, οπότε έχει το προβάδισμα για πρόκριση.

Βέβαια η ΑΪΚ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, σκοράρει με ευκολία και θα έχει και τον 12ο παίκτη μαζί της, σε μία έδρα που θα “βράζει”. Από την άλλη, οι Σλοβένοι έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και μετά από 3 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρούν 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ.

Αν σκοράρει θα έχει τύχη για πρόκριση η Μάριμπορ και θα αγχώσει την ΑΪΚ. Αναμένεται παιχνίδι με ρυθμό και γκολ. Πιο ασφαλής επιλογή το γκολ γκολ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ούτε ο Γιώργος Κυριαζοπουλος θα παραμείνει στον Ατρομητο Πατρων και…
Cresta Posts Box by CP