Σοβαρός τραυματισμός για τον Ανδρέα Βουρνά του Τρικούπη!

0

“Μαύρη” Κυριακή αποδεικνύεται η σημερινή, αφού μετά τα σοβαρά ατυχήματα και τους τραυματισμούς των παικτών του Αστέρα Τσουκαλείκων και του Ίκαρου Πετρωτού για την Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ ακολούθησε άλλος ένα σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα Β’ Εθνικής Μπάσκετ.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετώπιζε το Πευκοχώρι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Πατρινός γκαρντ Ανδρέας Βουρνάς δέχθηκε αγκωνιά στο κεφάλι από αντίπαλο πάνω σε φάση, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να δαγκώσει την γλώσσα του, κόβοντας κομμάτι.

Υπέστη ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο και πλέον αναρρώνει από τον τραυματισμό του, έχοντας βέβαια γλιτώσει κάτι χειρότερο (αν και αυτό που συνέβη είναι άκρως επίπονο). Το topikonews.gr εύχεται υγεία και καλή ανάρρωση στον παίκτη του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως και στα παιδιά του Αστέρα Τσουκαλείκων (Κότσα, Τσαλαμιδά) και τον Κουτρόπουλο του Ίκαρου Πετρωτού.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Μεγαλόπολης…
Cresta Posts Box by CP