Σπουδαία “απόδραση” του Αστέρα Τέμενης στο ντέρμπι με Αργυρά

0
Με γκολ του Κώστα Δαλιάνη στο 14ο λεπτό ο Αστήρ Τέμενης πέρασε αλώβητος από το γήπεδο Προαστίου, επικρατώντας με 1-0 επί της Αργυράς, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΑ (9η αγωνιστική).

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα έφτασαν τις 5 νίκες και ανέβηκαν στους 18 πόντους, συνεχίζοντας σταθερά την καλή πορεία τους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι “κατέβηκαν” στο ρεκόρ 5-1-3 και παρέμειναν στους 16 βαθμούς.

Οι συνθέσεις…

Αργυρά: Μαυρογιάννης, Γ.Σταματάκης, Τζουγανάτος, Μπεντεβης, Διαμαντόπουλος, Α.Σταματάκης, Κουτσούκος, Μαραθευτης (46΄Παπαναγόπουλος), Φερτάκης (65΄Νικομάνης), Ζαπατίνας (77΄ Σταύρου), Παπανικολάου (58΄Καραϊσαρλής).

Αστήρ Τέμενης: Κοντογεωργος, Δορλής, Μπόζης (46΄Αγγελόπουλος), Ιβάνοφ (70΄Σανδραβέλης), Οικονομόπουλος, Παπαδιονυσίου, Κόρακας, Ρότσκας, Χριστοδουλόπουλος (84΄Γκίνι), Δαλιάνης, Μιχαλόπουλος (54΄Θεοδωρόπουλος).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Για τον 1ο όμιλο και την 9η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP