Σπουδαίες νίκες για Φωστήρα, Δαβουρλη, «μοιρασιά» στα Βραχνέικα

0

Η 11η στροφή της Β’ ΕΠΣΑ κατηγορίας έριξε πριν από λίγο την αυλαία της και τα περισσότερα παιχνίδια ήταν άκρως ενδιαφέροντα και προσέφεραν υψηλό θέαμα σε όσους κατάφεραν να τα παρακολουθήσουν.

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης Κάτω Αχαγιάς δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Χαλανδρίτσας, πράγμα που έπραξε για 3η διαδοχική φορά και έτσι αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η ομάδα της Χαλανδρίτσας παίρνει υπέρ της το ματς με 3-0 στα χαρτιά.

Ο Φωστήρας Οβρυάς επικράτησε του Παναχαϊκού με το αγγλικό 4-3 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, αφού ο Φαραϊκός δέχθηκε «στοπ» από τον σκληροτράχηλο Αστέρα Τσουκαλείκων (0-0) και έμεινε στο -2 από το σύνολο του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου. Ο Τριταιϊκός επιβλήθηκε με 1-0 εις βάρος του Κεραυνού Μιτόπολης και παραμένει σε τροχιά πρωταθλητισμού, όπως και το Λιμνοχώρι, που το Σάββατο «διέλυσε» την Άρλα με 4-0.

Στον Β’ όμιλο ο Δαβουρλής έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Ποσειδώνα και επικράτησε εμφατικά με το ευρύ 6-2. Ο Αχαιός Σαραβαλίου ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Ελαιώνα, παρότι δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, για να τα καταφέρει στο τέλος με 3-2. Η Νίκη Προαστείου δεν σταμάτησε ούτε στην δύσκολη έδρα του Αχιλλέα Καμαρών και συνεχίζει την πορεία προς την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ, έπειτα από την πολύτιμη νίκη με 2-0. Αετός Πατρών και Πολύτεκνος πέτυχαν «διπλά» κόντρα σε Αστήρ Τέμενης και Ανάγεννηση Συμπολιτείας αντίστοιχα και έπιασαν τον Αχιλλέα Καμαρών στην 3η θέση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Λιμνοχώρι- Άρλα  4-0

Απόλλων Εγλυκάδας- Δίας  2-1

Ολυμπιακός Πατρών- Απόλλων Βίδοβας  5-2

Τριταιϊκός- Κεραυνός Μιτόπολης  1-0

Θέα- Αστέρας Μιντιλογλίου  0-1

Αστέρας Τσουκ.- Φαραϊκός  0-0

Φωστήρας Οβρυάς- Παναχαϊκός  4-3

Άρης Κάτω Αχαγιάς- Δόξα Χαλανδρίτσας  0-3 α.α.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αχιλλέας Καμαρών- Νίκη Προαστείου  6-2

Αστέρας Τέμενης- Αετός Πατρών  0-1

Μέγας Δικέφαλος- Καλάβρυτα  2-0

Δαβουρλής- Ποσειδώνας  0-2

Πάτραι 2008- Α.Ε. Πάτρα  0-5

Αχαιός Σαραβαλίου- Δόξα Ελαιώνα  3-2

Αναγέννηση Συμπολιτείας- Πολύτεκνος  0-3

ΡΕΠΟ: Πανιώνιος/Αχιλλέας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Θύελλα Πατρών- Λέων Αλισσού  0-1 Τα γκολ: 63’ Κωνσταντινόπουλος  …
Cresta Posts Box by CP