Στα “κοκκινόμαυρα” Αργυρόπουλος και αφοί Σούλη

0

Η Παναχαϊκή συμφώνησε με τρεις πατρινούς παίκτες, οι οποίοι μίλησαν πριν από λίγη ώρα με τον Κώστα Κατσουράνη και από την φετινή σεζόν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ιστορικής ομάδας στη “νέα εποχή” της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τους Θύμιο Αργυρόπουλο, Σταύρο Σούλη και Βασίλη Σούλη, που γνωρίζουν τα κατατόπια της κατηγορίας και έχουν σταθεί επάξια και σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Αργυρόπουλος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Παμπατραϊκό, Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό, Παναιγιάλειο, Καλαμάτα και Δόξα Μανωλάδας.

Ο Σταύρος Σούλης αγωνίζεται σαν στόπερ και διαθέτει εξαιρετικά προσόντα, ενώ έχει ανδρωθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί και προ διετίας στην Παναχαϊκή. Ο Βασίλης Σούλης παίζει στην θέση του τερματοφύλακα, έχοντας αξιοζήλευτο σωματότυπο και έχει περάσει από την ομάδα του Εργοτέλη. Πέρυσι φόρεσε τις φανέλες των Δόξα Μανωλάδας και ΠΑΟΒ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε άλλη μια προσθήκη προχώρησε η Α.Ε. Περιβόλας, αφού χτες…
Cresta Posts Box by CP