Στοίχημα: Άρη πρόσεχε τους “κουμπάρους”

0

Άλλο ένα ταμείο προσέφερε χθες η στήλη μου με 2 δυνατά γκολ γκολ από το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ, που μπαίνει στον 2ο προκριματικό γύρο με πολλές αναμετρήσεις. Προσωπικά θα επικεντρωθώ στην δύσκολη μάχη του Άρη με την Α.Ε. Λεμεσού της Κύπρου.


Άρης- Α.Ε. Λεμεσού

Πρώτο επίσημο ματς για αμφότερους, αλλά οι “κουμπάροι” δεν αστειεύονται και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Κύπρου βρίσκεται σε καλό επίπεδο και ολοένα βελτιώνεται.

Η Α.Ε. Λεμεσού έκανε καλή σεζόν και έπεσε πάνω στον Άρη, για να διεκδικήσει την πρόκριση, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει καλές μεταγραφές, ωστόσο έχουν δρόμο μπροστά τους, αφού στα φιλικά δεν άρεσαν.

Θεωρώ ότι η Α.Ε.Λ. θα βρει δίχτυα στο “Κ.Βικελίδης”, αφού αρέσκεται στο να παίζει δημιουργικά, ενώ και ο Άρης με την δύναμη της έδρας θέλει να μπει δυνατά. Αξία στο γκολ γκολ.


Μόλντε- Τσουκαρίκι

Οι Νορβηγοί βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄Εθνικής, με μία Μόλντε που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και σκοράρει με περίσσια άνεση.

Από την άλλη, οι Σέρβοι νίκησαν 2 φορές την Μπάνατς, μπήκαν με το “δεξί” στο πρωτάθλημα (1-0 την Νάπρεντακ) και θα παίξουν απόψε με άγνοια κινδύνου και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμο και μπόλικες φάσεις. Πάμε με το οβερ 2.5


Άλκμααρ- Χάκεν

Η Άλκμααρ δίνει το πρώτο της παιχνίδι για φέτος, ενώ το πρωτάθλημα της Α΄Σουηδίας βρίσκει την Χάκεν στην 4η θέση και πολύ κοντά από την κορυφή, μετρώντας 2 σερί νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πλεονέκτημα του αγωνιστικού ρυθμού, ενώ η Άλκμααρ ίσως είναι “τρακαρισμένη” στο πρώτο ματς για φέτος και ενώπιον του κόσμου της.

Σίγουρα η έδρα μπορεί να παίξει ρόλο, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί η Άλκμααρ. Η Χάκεν βρήκε εκ νέου την φόρμα της και θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ. Και εδώ περιμένω γκολ. Οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Παραλίας μετά από την απόκτηση των Μάριου Σπυρόπουλου…
Cresta Posts Box by CP