Στοίχημα : Αμφίσκορο στο χωριό του Άγιου Βασίλη

0

Γύρισε το πράγμα και μετά το άδικο 2 στα 3 για 1 γκολ, επανήλθαμε χθες στα ταμεία, αφού πέρασαν τα 2 γκολ γκολ σε Βουλγαρία και Πολωνία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε σήμερα με την σκυτάλη να παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ και έχω πικάρει 3 παιχνίδια, που μπορούν να επαληθευτούν, δίνοντας συνέχεια στα ταμεία…


Ροβανιέμι- Αμπερντίν

Το Ροβανιέμι είναι το χωριό του Άγιου Βασίλη, κατά τον μύθο και τις παραδόσεις, αλλά υπάρχει και ομάδα, που απόψε στην έδρα της διεκδικεί πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα.

Οι Φινλανδοί σκόραραν στο 93΄και με την ήττα με 2-1 αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους, αν και η Αμπερντίν “αυτοκτόνησε”, αφού αντί να κάνει το 3-0, δέχθηκε το γκολ στην εκπνοή και έχυσε την καρδάρα με το γάλα της προσπάθειας της.

Η Ροβανιέμι δεν θα ρισκάρει από την αρχή, αλλά σταδιακά θα παλέψει για να σκοράρει. Θα βρει ευκαιρίες η πιο έμπειρη Αμπερντίν και αξίζει το γκολ γκολ.


Πετροκάμπ- ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας σκόραρε από το 4ο λεπτό και με το 1-0 επί των Μολδαβών έχει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της αποψινής ρεβάνς.

Η Πετροκάμπ αδίκησε τον εαυτό της, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά “πλήρωσε” την απειρία της και την επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.Οι Κύπριοι θα στηριχθούν και απόψε στην αμυντική διάταξη τους και φυσικά θα ψάξουν το γκολ μέσβ των αντεπιθέσεων.

Θα επιτεθούν μαζικά οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι θεωρώ ότι θα σκοράρουν και στην Μολδαβία, οπότε έχει λογική το γκολ γκολ.


Χαποελ Μπερ Σεβά- Λάτσι

Μοιρασιά είχαμε στο πρώτο παιχνίδι στην Αλβανία και φυσικά το αβαντάζ για πρόκριση το έχει πλέον η πιο έμπειρη στην Ευρώπη Χαποελ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Λάτσι θα πέσει αμαχητί, αφού και στο πρώτο παιχνίδι είχε ευκαιρίες, προηγήθηκε, αλλά αγχώθηκε προς το τέλος και οι Ισραηλινοί πέτυχαν το πολύτιμο τέρμα που ήθελαν. Πάντως έχουν ένα κοινό στοιχείο σαν ομάδες. Δυνατές επιθέσεις και προβληματικές άμυνες.

Η Λάτσι επιβάλλεται να σκοράρει και δεν έχει επιλογή το να αμυνθεί, με την Χάποελ να έχει την ψυχολογία και την έδρα. Γκολ γκολ που “πληρώνει” καλά.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/category/europa-league-prognostika/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αιγείρα/Ακράτα θα προσπαθήσει να έχει ανταγωνιστικο ρόλο στην ερχόμενη…
Cresta Posts Box by CP