Στοίχημα : Βρήκε πατήματα η Χάκεν

0

Αρκετά καλό κουπόνι σήμερα, αφού κάποια πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και προς Σκανδιναβία μεριά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ευκαιρίες και κυνηγώντας εκ νέου τα γκολ θα προσπαθήσουμε να σας οδηγήσουμε στον δρόμο του ταμείου. Βασική επιλογή της στήλης το ματς Σούντσβαλ-Χάκεν.


733. Σούντσβαλ- Χάκεν

Διαφορετική πορεία στην Α΄Σουηδίας και κοινός παρονομαστής ότι βρίσκουν δίχτυα με ευκολία στα τελευταία παιχνίδια τους.

Διαφορά ότι η Σούντσβαλ “πληρώνει” την αμυντική αστάθεια και έχει μείνει χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ η Χάκεν πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Έρεμπρο και έδειξε ότι συνέρχεται, κυνηγώντας τις προνομιούχες θέσεις με αξιώσεις.

Φαβορί το “2”, αλλά έχει παγίδες το ματς για την Χάκεν και προσιτή λύση δείχνει το οβερ 2.5


765. Γκενκ- Μαλίν

Σούπερ Καπ Βελγίου και ανοίγει επισήμως η αυλαία στη νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια Γκενκ φιλοξενεί στην έδρα της την Κυπελλούχο Μαλίν και σε περίπτωση ισοπαλίας πάμε κατευθείαν στα πέναλτι.

Η Γκενκ στα φιλικά της είχε μόνο νίκες και η εικόνα της ήταν εξαιρετική, ενώ η Μαλίν κατηγορήθηκε για στημένα παιχνίδια, κινδύνεψε με υποβιβασμό στην Β΄Εθνική, ωστόσο το μόνο που έχασε ήταν η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού την θέση της πήρε η Σταντάρ Λιέγης.

Πιο έτοιμη και με σύμμαχο την έδρα η Γκενκ. Δεν έχει να χάσει κάτι η Μαλίν. Πάμε στο οβερ 2.5


769. Ροστόφ- Σπαρτάκ Μόσχας

Νίκησαν αμφότερες στην πρεμιέρα της Α΄Ρωσίας, αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, όσον αφορά στην εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο.

Η Ροστόφ υποδέχθηκε την Όρενμπουργκ και με τρομερή εμφάνιση επικράτησε 2-1, ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Στην αντίπερα όχθη με γκολ στο 93΄και κάκιστο πρόσημο, η Σπαρτάκ “λύγισε” την επικίνδυνη Σότσι και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Δεν θα ρισκάρω με τον “1”, παρότι τον πιστεύω και θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αξία στο γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/vrike-patimata-h-xaken-skorarei-h-sountsval/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάννης Καλλιακμάνης θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στον…
Cresta Posts Box by CP