Στοίχημα: Δυνατή τριάδα για σήμερα!

0

Πάμε να δούμε μία δυνατή τριάδα από το σημερινό κουπόνι του ΠάμεΣτοίχημα, έτσι όπως την μελέτησε και την προτείνει το topikonews.gr για όσους από εσάς θέλετε να ποντάρετε απόψε.

19.30 Σουόνσι- Έβερτον 1: Με νίκη η Σούονσι αγκαλιάζει την παραμονή, την ίδια ώρα που η Έβερτον δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθότι έχει καπαρώσει την 7η θέση, που οδηγεί με έξοδο στην Ευρώπη. Ποντάροντας στο κίνητρο…

19.30 Χέρτα-Λειψία 1: Η Χέρτα στην έδρα της δύσκολα μπορεί να ηττηθεί και τα πηγαίνει περίφημα. Η Λειψία πολύ δύσκολα θα χάσει την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ίσως είναι πιο χαλαρή. Δύσκολο μεν το σημείο, αλλά αξίζει ο κόπος, αφού οι γηπεδούχοι με νίκη σφραγίζουν την έξοδο στην Ευρώπη.

21.00 Λιλ-Μετς Χ2: Η Λιλ έχει ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα δεν μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά, οπότε αδιαφορεί βαθμολογικά. Από την άλλη, η Μετς με θετικό αποτέλεσμα απόψε θα κάνει σοβαρό βήμα προς την παραμονή της. Αξίζει και εδώ το ρίσκο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 18.00 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής…
Cresta Posts Box by CP