Στοίχημα : Δύσκολο απόγευμα για Ρόμα με Μπολόνια

0

Κοντά φτάσαμε και χθες μετά το ταμείο στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η ΑΕΚ δεν πέτυχε 2ο γκολ στο Αγρίνιο, αν και είχε δοκάρι στο τέλος και η Τουλούζ δεν ισοφάρισε στο Νιμ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη. Τουλάχιστον πέρασε άνετα το Χ2 και οβερ 1.5 της Ίντερ στο ντέρμπι με την Μίλαν. Σήμερα το “ταξίδι” ξεκινάει από την Μπολόνια.

Πριν περάσουμε στα σημεία μας, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα, live προγνωστικά, καθώς και χρήσιμα άρθρα που θα σας οδηγήσουν κοντά στο ταμείο.


Μπολόνια- Ρόμα

Αήττητες είναι και οι δύο ομάδες μετά από 3 στροφές στο Καμπιονάτο και η Μπολόνια εκπλήσσει ευχάριστα, όντας μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά.

Η Ρόμα δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και η άμυνα της πελαγοδρομεί, ενώ ίσως υπάρχει κούραση από την πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ και το άνετο 4-0 στο Ολίμπικο επί της Μπασακσεχίρ. Παραδοσιακά τα παιχνίδια ανάμεσα στους αποψινούς αντιπάλους με γηπεδούχο την Μπολόνια είναι “κλειστά” και θεωρώ ότι το ματς δύσκολα θα “ανοίξει”.

Δείχνει πιο ομάδα η Μπολόνια και θα είναι και πιο “φρέσκια”, σε σχέση με τους “τζιαλορόσι”. Πάω στο 1Χ και οβερ 1.5, όντας και το βασικό σημείο της στήλης μου για σήμερα.


ΠΑΟΚ- Άρης

Η Θεσσαλονίκη ‘φλέγεται” αφού οι συμπολίτες μάχονται με έπαθλο τους τρεις βαθμούς και τα μεταξύ τους ντέρμπι κρύβουν πάντα συγκινήσεις, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και το γόητρο.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος, περνώντας ζόρικα από το Περιστέρι με κεφαλιά του Κρέσπο στο 82΄(3-2), αποδεικνύοντας ότι δεν πατάει καλά στην άμυνα. Ο Άρης έκανε ότι ήθελε το “φάντασμα” του Παναθηναϊκού και τον συνέτριψε στο “Βικελίδης” με 4-0, οπότε πάει με “γεμάτη” ψυχολογία στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά, για να αιφνιδιάσει τον Άρη, που θα πάει το ματς επιφυλακτικά και με παθητικό ρόλο. Δεν πείθει αμυντικά η ομάδα του Φερέιρα, άρα θα ρισκάρω στα γκολ, καθότι ο Άρης έχει ποιότητα μπροστά. Οβερ 2.5


Τσέλσι- Λίβερπουλ

Ντέρμπι στο Λονδίνο με αμφότερες να προέρχονται από ήττες στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι “λύγισε” εντός με 1-0 από την Βαλένθια, ενώ η Λίβερπουλ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο “Σαν Πάολο” και ρίχθηκε στο καναβάτσο από την μαχητική Νάπολι (2-0). Οι “ρεντς” θα τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα και μετρούν 5 στα 5, αλλά οι “μπλε” δεν έχουν να χάσουν κάτι και στα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Είναι αμφίρροπο ζευγαρι και δεν είναι φαβορί η Λίβερπουλ. Αναμένεται γρήγορος ρυθμός και θεαματικό παιχνίδι με φάσεις και στις δύο πλευρές. Γκολ γκολ και οβερ 2.5

Πηγή : www.bet-on-arme.com/diskolo-apogevma-gia-roma-me-mpolonia/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αετός Ρίου και Σταροχώρι πήραν την πρόκριση για τον Β΄Γύρο…
Cresta Posts Box by CP